Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Victor Ponta, președintele Pro România, prezent la Constanța (galerie foto + video)

ro

05 Mar, 2020 11:38 3296 Marime text
Hotelul Del Mar din stațiunea Mamaia găzduiește, în aceste momente, o  conferință de presă, susținută de președintele PRO România Victor Ponta.
 
La eveniment sunt prezenți Mircea Dobre, președinte PRO România Constanța și candidatul la alegerile locale pentru Primăria Municipiului Constanța, Răzvan Filipescu, candidat la funcția de președinte a Consiliului Județean Constanța, dar și Constantin Iacov, secretar executiv PRO România.

UPDATE 3, ora 11.46

"PNL vrea să saboteaze propriul guvern" a transmis Ponta vehement, întrebat de cum se va desfășura investirea guvernului Cîțu.

UPDATE 2, ora 11.42

"Nu vreau să diluez cu altceva mesajul. Suntem în campania pentru alegerile locale, indiferent când vor fi acestea - 14 iunie sau 28 iunie. Avem timp de campanie, să ne prezentam candidații sau să ne prezentam pe noi - PRO România. Mai vreau să vă spun un lucru: cred că lucrurile s-u schimbat foarte mult în România prin apariția de coronavirus, prin criza fiscal-bugetară, prin faptul ca zilele acestea Comisia Europeană ne-a transmis că suntem pe deficit si criza migrantilor", a mai spus Victor Ponta.

UPDATE 1, ora 11.40

 „Vă mulțumesc mult ca ați acceptat invitația noastră. Ieri am fost Buzău, Galați. Mă întorc în București astăzi. Lansăm candidații. O  să o spun foarte direct: nu facem nicio alianță cu PSD", a spus Victor Ponta.
 
„Nu îmi închipui acum ca PRO România va câștiga peste tot. De asta a făcut PSD blatul pentru a nu avea alegeri în două tururi" a mai spus Ponta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii