Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Ultima săptămână de campanie. Stroe Felix a prezentat contractele lui Barna cu Prefectura Constanța

ro

01 Nov, 2019 12:25 3127 Marime text

În aceste momente, liderii PSD ai judeţului Constanţa susțin o conferință de presă la sediul partidului din municipiu.

Participă președintele organizației, Stroe Felix și parlamentarii Radu Babuș, George Vișan și Ștefan Mihu.

Cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor, președintele PSD Constanța spune că este mulțumit de cum s-a desfășurat campania, o campanie civilizată, chiar dacă se duce o luptă grea.

Stroe Felix a afirmat că Partidul Social Democrat este convins că Viorica Dancilă va întra în turul al doilea al prezidențialelor.

Felix Stroe a mai afirmat că își dorește ca românii să trăiască la fel de bine și sub guvernul Orban, cum s-a întâmplat sub guvernul PSD, să crească în continuare pensiile, să se realizeze investiții în sănătate: "constat cu plăcere ca 90% din programul de guvernare al PNL este de sorginte social-democrată," a afirmat președintele PSD Constanța.

Stroe mai spune că de luni probabil, președintele Iohannis va avea propriul guvern, cu a căror măsuri, PSD nu este de acord, cum ar fi: suspendarea unor programe în agricultură, comasare spitale sau reinstaurarea austerității.

UPDATE

Stroe Felix a prezentat două contracte ale lui Dan Barna câștigate la nivelul Prefecturii Constanța. Este vorba despre contracte din 2010 și 2015. Aceste contracte au fost atribuite direct firmei lui Dan Barna în timpul mandatelor de prefect ale lui Claudiu Palaz, respectiv Radu Volcinshi.

Stroe nu spune că aceste contracte sunt ilegale, susține doar că nu trebuie să se discute cu dublă măsură când vine vorba despre contractele pesediștilor versus contractelor altor competitori electorali.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii