Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PNL la Constanța, după căderea moțiunii - „PSD-ul va înţelege cât de amplă este presiunea opiniei publice“

ro

15 Jun, 2015 00:00 2127 Marime text
Aflaţi sâmbătă la Constanţa pentru a lua parte la evenimentul de lansare a volumului parlamentarului şi istoricului Puiu Haşotti, lideri de la centru ai PNL au făcut o serie de declaraţii şi cu privire la contextul politic actual, mai ales că trecuseră doar câteva ore de când moţiunea de cenzură depusă de liberali fusese respinsă în Parlament.
 

La evenimentul de la Constanța au participat copreşedinţii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prim-vicepreşedinții PNL Cătălin Predoiu și Dan Motreanu, precum și numeroși membri ai Partidului Naţional Liberal - consilieri județeni şi primari ce au venit să îl susțină pe parlamentarul Puiu Hașotti la lansarea cărţii „PNL Constanţa 1990-2015“, cel de-al treilea volum care îi poartă semnătura.
 
După ce i-a mulțumit senatorului Puiu Hașotti pentru contribuţia acestuia la cariera sa politică, Alina Gorghiu, întrebată de jurnaliştii prezenţi la eveniment dacă Victor Ponta intenţionează să facă o remaniere guvernamentală în perioada următoare, a răspuns că acesta ar fi capabil de orice gest „care să resusciteze un pic Guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine“. „Nu m-ar mira să facă şi o remaniere guvernamentală foarte curând, pentru că speră să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. Poate să schimbe tot cabinetul şi să rămână domnia sa. Tot cea mai proastă soluţie rămâne şi ar fi tot un Guvern compromis, fără legitimitate. Iar lucrul acesta deja se vede“, a declarat copreședintele PNL Alina Gorghiu, la finalul evenimentului de sâmbătă, de la Teatrul „Oleg Danovski”.
 
Având în vedere că vizita la Constanța a fost efectuată la câteva ore după ce moțiunea de cenzură a PNL a căzut, ținând isonul colegului său de partid, Puiu Hașotti, care a declarat că, la provocarea colegilor, peste cinci ani va lansa încă un volum care să marcheze „guvernarea PNL 2015-2020“, liderul PNL a declarat că liberalii vor face „o opoziţie extrem de combativă la PSD, nu numai la nivel parlamentar“. Gorghiu a precizat că, la toamnă, liberalii ar putea veni cu o nouă moţiune de cenzură la adresa Guvernului Ponta, dacă premierul nu îşi va da demisia până atunci. „Mizez pe faptul că PSD-ul va înţelege cât de amplă este presiunea opiniei publice, a societăţii civile. În statele europene, nu vedeți niciun premier acuzat de fapte de corupţie care să rămână în funcţie”, a explicat Alina Gorghiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii