Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii nu cedează, vin întăriri de la Centru Gheorghe Dragomir - „Eduard Hellvig va negocia cu Nicuşor Constantinescu pretenţiile PNL"

ro

11 Jul, 2012 01:00 2073 Marime text

cap_9.jpgPovestea USL intră într-o nouă etapă la Constanţa. Chiar dacă au lăsat impresia că s-au resemnat şi vor merge mai departe cu ce li s-a dat, liberalii sunt decişi să nu lase la voia întâmplării prevederile protocolului USL şi să obţină cel puţin două posturi în administraţia locală şi judeţeană.

De altfel, după şedinţa de validare a noului Consiliu Judeţean, preşedintele PNL, Gheorghe Dragomir, afirma că la proxima şedinţă de Consiliu Judeţean liberalii vor reveni cu propunerea de a nominaliza şi valida un vicepreşedinte de CJ. „Nu renunţăm la un fotoliu de vicepreşedinte al CJC şi vom iniţia un proiect de hotărâre prin care acelaşi Marian Cruşoveanu să fie ales vicepreşedinte al CJC. Sperăm ca social-democraţii să revină la sentimente mai bune. Ceea ce s-a întâmplat la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean a fost o demonstraţie de forţă din partea lor, deşi campania electorală s-a sfârşit. Dacă nici a doua oară propunerea PNL nu va trece, se va adresa conducerii centrale a USL. Poate data viitoare propunerea o va face domnul Victor Ponta, poate reuşeşte să-şi facă ordine în partid", a mai spus Dragomir.

Nici municipiul Constanţa nu va rămâne descoperit

În privinţa postului de city manager al municipiului Constanţa, liberalii rămân la fel de îndârjiţi. În urmă cu câteva zile, acelaşi preşedinte Dragomir declara pentru cotidianul nostru: „Nu mă interesează ce spune viceprimarul sau vreun un alt membru PSD. Eu ştiu ce am discutat la nivel de preşedinţi de organizaţie cu Radu Mazăre. Se fac demersurile pentru înfiinţarea postului de city manager, conform negocierilor din protocolul USL".

Secretarul general al PNL vine să negocieze cu Mazăre şi Constantinescu

Ocupaţi cu procesul de suspendare a preşedintelui, liberalii par să-şi găsească timpul necesar pentru a tranşa negocierile din protocolul USL de pe plan local. În acest sens, săptămâna viitoare este aşteptat la Constanţa secretarul general la nivel naţional al liberalilor, Eduard Hellvig, care, alături de liderul local Gheorghe Dragomir, se va aşeza la masa negocierilor cu liderii locali ai PSD în vederea rezolvării pretenţiilor liberalilor. „În urma alegerilor locale din 10 iunie, organizaţia judeţeană a PNL a fost cotată drept una dintre organizaţiile cu cele mai bune rezultate şi e normal să avem un punct de vedere tranşant. Rezultatele obţinute ne îndreptăţesc să reluăm discuţiile legate de protocol şi o vom face", a conchis Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii