Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii constănţeni solicită PSD să se delimiteze de Sabrina Nedelcu, cea care a adus jigniri protestatarilor din stradă

ro

28 Feb, 2017 13:32 2153 Marime text

La o conferinţă de presă programată astăzi, consilierii judeţeni liberali din Constanţa solicită Partidului Social Democrat să se delimiteze de Marina Sabrina Nedelcu şi Cristian Tincu, cei care, potrivit Partidului Naţional Liberal, au jignit protestatarii care au ieşit, săptămânile trecute, la mitingurile împotriva Guvernului. 

Referitor la proiectele care urmează să fie supuse votului în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, aleşii liberali vor vota pentru cedarea unei clădiri din administrarea CJC pentru construirea unui centru de sănătate la Năvodari. Ei susţin, de altfel, că este nevoie de un spital la Năvodari, şi nu numai de un un centru multifuncţional. 

Pe lângă George Muhscină, la conferinţa de presă este prezent şi consilierul judeţean Marius Enescu. 

Marius Enescu precizează că se oferă să dea consultații o dată pe lună în centrul medical de la Navodari, pentru a-i da substanţă. De asemenea, el spune că este nevoie la centru şi de o substaţie a Serviciului de Ambulanţă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii