Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​La Mamaia, Dragnea a schimbat cămaşa scrobită cu ia şi le-a spus femeilor din PSD că sunt frumoase! (galerie foto)

ro

26 Aug, 2017 00:00 2337 Marime text
După ce a participat la şedinţa Comitetului Executiv la PSD, întrunit la Neptun, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a ajuns la întâlnirea Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia. Dragnea a primit în dar de la colegele sale o ie de Teleorman şi a ţinut discursul îmbrăcat în această bluză. Un alt dar a fost un tulnic din zona Banatului.
 
La Pavilionul Expoziţional, Liviu Dragnea le-a spus femeilor social-democrate, reunite la Mamaia în cadrul Şcolii Politice, că mai este nevoie de femei în Guvernul României şi este posibilă o remaniere guvernamentală. Dragnea a făcut şi câteva mărturisiri la Mamaia, demne de un adevărat holtei. Acesta a spus că îi plac femeile, mai ales cele care investesc în cariera lor, şi că niciodată femeile din partid nu l-au înşelat!
 
În altă ordine de idei, precizăm că liderul PSD a anunţat, la startul reuniunii Comitetului Executiv Naţional, înfiinţarea unui departament de gestiune a carierei, care va avea o evidenţă cantitativă, dar şi calitativă a social-democraţilor, urmând ca şeful acestuia să fie stabilit în reuniunea aceluiaşi for, care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare. 

La rândul său, şi preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, le-a mulţumit colegelor sale pentru implicare şi a declarat că speră ca, la alegerile din 2020, femeile să fie implicate în continuare în întreaga activitate socială şi economică din judeţul Constanţa, indiferent că vorbim despre primari, consilieri sau parlamentari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii