Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, candidat la prezindențialele din toamnă 2019

ro

23 Jul, 2019 16:48 1604 Marime text
Klaus Iohannis, actual președinte al României, va candida pentru un nou mandat la prezindețialele din toamnă.

„Am luat o decizie importantă şi vreau să vă comunicat acum, în această dimineaţă frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României”, declară Iohannis. 

PNL  a anunțat că îl va susține drept candidat la alegerile prezidențiale pe actualul președinte al României.
 
Partidul Național Liberal organizează săptămâna viitoare un eveniment în București pentru a marca din nou validarea lui Klaus Iohannis drept candidat al partidului pentru alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis va fi invitat la eveniment, informează presa centrală.

"Am luat decizia de a convoca Consiliul Naţional al PNL în data de 8 august, la orele 16,00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu Naţional. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor, Senat şi Parlamentul European, aprobarea integrării PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL - practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL. De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prim-vicepreşedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, şi vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis", a spus Ludovic Orban, după ședința BEX al PNL care a avut loc luni. 

Preşedintele PNL a fost întrebat şi dacă o candidatură a lui Dan Barna la Preşedinţie va scădea şansele pentru un nou mandat în cazul lui Klaus Iohannis.

"Eu cred că românii au suficient discernământ şi că vor merge pe mâna celui mai serios şi reprezentativ candidat la Preşedinţie, care este Klaus Iohannis", a răspuns Ludovic Orban, conform presei centrale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii