Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a reacţionat la declaraţia Vioricăi Dăncilă. Ce a spus preşedintele

ro

30 Sep, 2019 22:28 1883 Marime text
După ce Viorica Dăncilă a afirmat, luni seară, că Iohannis şi Barna s-au dus în în campania din SUA pentru a-şi face poze, preşedintele a declarat că principala sarcină a prim-ministrului este aceea de a guverna, nu de a merge în turnee electorale externe care "nu aduc niciun beneficiu României".  
 

"Îi reamintesc Prim-ministrului că sarcina sa principală este aceea de a guverna și de a rezolva problemele curente, executive, imediate și nu de a întreprinde turnee electorale externe care nu aduc niciun beneficiu României sau, ca să fiu mai clar, care nu aduc absolut nimic.

Sigur, acest Guvern incompetent și-a pierdut majoritatea parlamentară si nu știe dacă se mai poate baza pe sprijin în Parlament. Soluția firească ar fi aceea a demisiei unui astfel de Guvern-dezastru, care și-a pierdut orice fel de legitimitate. Dar acest Guvern n-a găsit de cuviință să se retragă nici măcar după referendumul din 26 mai când 6,5 milioane de români i-au spus clar și fără echivoc că duce țara într-o direcție greșită. Deci nu ne putem aștepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD", a declarat Klaus Iohannis.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii