Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„It was too damn hard" - Laurenţiu Mironescu, la ceas aniversar

ro

24 Mar, 2012 01:48 3158 Marime text
Laurentiu_Mironescu.jpgFostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Născut pe 24 martie 1968, Mironescu a absolvit, în 1986, Liceul „Mircea cel Bătrân" din Constanţa, actualul Colegiu Naţional. În 1991, Laurenţiu Mironescu termină Institutul de Marină Civilă Constanţa şi se dedică uneia dintre cele mai lungi experienţe din viaţa sa, pe care o numeşte pe blogul personal „love story cu nave". Parcurge etapele de la ofiţer punte III, II şi I, iar în perioada 1997 - 1999 este comandant de cursă lungă. Laurenţiu Mironescu a fost, de asemenea, directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Ulterior, Mironescu intră în politică, în Partidul Democrat, aşa cum se numea, la acea vreme PDL-ul. A fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, iar în legislatura 2004 - 2008 a fost deputat în Parlamentul României. În 2011 ocupă, pentru câteva luni, fotoliul de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În prezent, Mironescu este director al CERONAV Constanţa şi, de asemenea, preşedintele Ligii Navale Române.

Are o fiică de 16 ani, Alexandra Mironescu, şi este căsătorit cu Adriana Mironescu, redactorul-şef al staţiei locale a Realitatea TV.

Mironescu este un blogger activ şi extrem de acid. Revine, atunci când are ocazia, la unul dintre citatele preferate, din filmul „Parfum de femeie": „Am ajuns la răscruci în viaţa mea... Întotdeauna, fără excepţie, am ştiu care-i calea cea bună. Întotdeauna. Niciodată n-am apucat-o pe acolo... Şi ştiţi de ce? It was too damn hard".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii