Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interpelat de senatoarea Ramona Dinu (USR) Ministrul Turismului evită să vorbească despre strategia integrată de dezvoltare durabilă a Deltei Dunării (document)

ro

10 May, 2018 00:00 2235 Marime text
Senatoarea USR de Constanţa Ramona Dinu a adresat o întrebare ministrului Turismului, Bogdan Trif, privind implementarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării. Răspunsul primit, la prima vedere, creează impresia unui document cât de cât elaborat, însă, în realitate, nu s-a făcut altceva decât să se umple paginile cu prevederi din HG nr. 558/2017 şi din OG nr. 15/2017, spune parlamentarul constănţean, nemulţumit de prestaţia oficialului de la Turism.
 
La aceasta se adaugă partea introductivă, care pare desprinsă dintr-o declaraţie politică. Practic, singurul element de noutate ar fi informaţia cu privire la faptul că „Ministerul Turismului a demarat recent dezvoltarea unei strategii de evaluare a necesarului de investiţii în infrastructura de turism“, dar până la fapte mai e cale lungă.
 
„Printre altele, ministrul susţine faptul că la nivelul Guvernului a fost elaborat un proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de înfiinţare, organizare şi acreditare a Organizaţiilor de Management al Destinaţiei. Cel mai probabil, nu se va adopta hotărârea de Guvern în acest sens până nu se va adopta legea privind aprobarea OG nr. 15/2017“, mai adaugă senatoarea constănţeană.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta răspunsul ministrului Turismului, prin raportare la solicitările pe care le-am formulat în textul întrebării din 3.04.2018.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai Pop 10 May, 2018 18:15 Bravo! Un politician corect