Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iniţiativa deputatului Manuela Mitrea Trecere de pietoni, înfiinţată în faţa Căminului pentru persoane vârstnice (galerie foto)

ro

14 Jun, 2013 00:00 2171 Marime text
Social-democrata Manuela Mitrea a fost prezentă, ieri, la înfiinţarea unei noi treceri de pietoni, în faţa Căminului pentru persoane vârstnice din Constanţa. Realizat la iniţiativa deputatului Colegiului 8, marcajul pietonal de pe strada Unirii vine, potrivit declaraţiilor parlamentarului, ca răspuns la numeroasele solicitări ale bătrânilor care locuiesc la cămin, servind însă şi constănţenilor din zonă. Asta pentru că, spun ei, aici au avut loc, de-a lungul timpului, mai multe accidente rutiere.
În contextul acţiunii, deputatul Manuela Mitrea a explicat că este legat de acest cămin de bătrâni prin intermediul relaţiei pe care o are cu Amalia Ionescu, bătrâna pe care o sprijină de câţiva ani în editarea unor volume.

„Am făcut acest gest în primul rând pentru dumneavoastră, bătrânii. Am fost aici pentru că am o legătură de suflet cu Amalia Ionescu şi, la ultima lansare, aţi ridicat această problemă. Nu este, e drept, colegiul meu (n.r. - Colegiul 9), dar sper să nu se supere colegul meu parlamentar”, le-a spus social-democrata bătrânilor prezenţi la eveniment. Parlamentarul a mai sprijinit până acum înfiinţarea unor treceri de pietoni, pe străzile Baba Novac şi I. L. Caragiale şi pe bulevardul Aurel Vlaicu.
Înainte de realizarea propriu-zisă a marcajului pietonal, a avut loc toaletarea copacilor din aliniament, astfel încât să se asigure vizibilitatea semnelor de circulaţie ce urmau să fie montate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii