Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângere usturătoare pentru Claudiu Palaz în şedinţa CJC. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Constanţa a rămas incompletă!

ro

15 Feb, 2018 00:00 3595 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean (CJC) de ieri s-a aflat şi proiectul de hotărâre privind desemnarea unui membru în cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Constanţa, după ce lui Florin Goidea i s-a cerut de către conducerea organizaţiei PMP Constanţa să se retragă, pentru a-i face loc unui alt coleg în ATOP. Ca un soldat disciplinat, Goidea a demisionat, însă ieri, în şedinţa CJC, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Claudiu Palaz, preşedinte al PMP Constanţa, a suferit o înfrângere la vot.

Propunerea sa, consilierul judeţean PMP Daniel Turcu, nu a reuşit să obţină voturile necesare pentru a deveni membru al ATOP. Turcu a obţinut 18 voturi „împotrivă“ şi doar 15 „pentru“. Liberalii au fost in corpore împotriva lui Turcu. Aceştia şi-au motivat votul ca unul de blam la adresa lui Claudiu Palaz şi de susţinere pentru activitatea depusă în cadrul ATOP de consilierul Florin Goidea. Acelaşi lucru l-au susţinut şi câţiva social-democraţi.
 
Supărat pentru cele întâmplate, Claudiu Palaz i-ar fi spus lui Goidea că îşi va retrage sprijinul politic, însă consilierul nu crede că se va ajunge într-o astfel de situaţie. Florin Goidea este un apropiat al deputatului Robert Turcescu, care se află de ceva timp într-o dispută deschisă cu preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz.
Menţionăm că indemnizaţia de membru ATOP este de 1.000 de lei.
 
Pentru moment, ATOP a rămas incompletă, urmând ca, într-o viitoare şedinţă de Consiliu, PMP să înainteze o nouă propunere pentru completarea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii