Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma fuziunii cu PDL Conducerea PNL Constanţa va avea mai mulţi membri

ro

30 Jul, 2014 00:00 3458 Marime text
Odată oficializată fuziunea PNL-PDL, printr-un congres comun al celor două formaţiuni politice, este de aşteptat ca relaţiile dintre cele două partide să devină, în perspectiva proximelor alegeri prezidenţiale, din ce în ce mai strânse. Asta nu înseamnă însă că PNL şi PDL se vor „contopi“ efectiv. Potrivit explicaţiilor deputatului Gheorghe Dragomir, lider al PNL Constanţa, cele două partide vor funcţiona în continuare fiecare în sediul său. „Nu trebuie să avem sediul comun. Putem organiza o şedinţă la un sediu, o şedinţă la celălalt sediu, în funcţie de hotărârea pe care o luăm în comun“, susţine Dragomir.

Totodată, liderul liberalilor constănţeni declară că obiectivul celor două partide va fi, în viitorul foarte apropiat, strângerea de semnături pentru candidatul la alegerile prezidenţiale. Este foarte probabil ca PNL şi PDL să fie nevoite să strângă, în judeţul Constanţa, 70.000 de semnături pentru susţinerea candidatului ceea ce, spun liberalii tomitani, este o cifră rezonabilă.
În ceea ce priveşte formula de conducere, aceasta nu presupune noutăţi în sensul unor funcţii speciale, „conturate“ ca urmare a fuzionării dintre cele două partide. Cu toate acestea, nişte modificări vor exista totuşi. Asta pentru că Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa are 39 de membri, cu cinci mai mult faţă de numărul membrilor Biroului Politic Teritorial al PNL Constanţa. Fapt pentru care, conform spuselor lui Gheorghe Dragomir, Biroul Politic Teritorial al PNL Constanţa va fi completat până la 39 de membri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii