Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perspectiva alegerilor locale PNL Constanţa invită toţi liderii partidelor de dreapta la un dialog

ro

11 Mar, 2020 00:00 4393 Marime text

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, invită forţele politice de dreapta la dialog în vederea identificării celei mai bune formule politice pentru a înlătura dezastrul PSD din administraţia locală.


„Ca urmare a desemnării candidaţilor PNL pentru Primăria Municipiului Constanţa şi pentru Consiliul Judeţean, constănţenii au primit confirmarea că Partidul Naţional Liberal pune la dispoziţia alegătorilor cei mai experimentaţi candidaţi, cu portofolii solide de proiecte în folosul Constanţei, fiind astfel echipa cu cea mai vastă experienţă administrativă.


Decizia de a-i numi pe Vergil Chiţac pentru cursa electorală pentru Primăria Municipiului Constanţa şi pe Mihai Lupu pentru conducerea Consiliului Judeţean subliniază deschiderea PNL pentru a identifica cele mai potrivite formule, în rând cu aşteptările alegătorilor la nivel local, confirmate şi de cercetările sociologice efectuate de Partidul Naţional Liberal în luna ianuarie 2020. În linie cu această strategie, ce surmontează orgoliile politice şi pune pe primul loc interesul cetăţenilor, invit toate partidele de dreapta la consultări în vederea identificării formulei de alianţă politică ce îi va asigura pe constănţeni că dezastrul PSD va lua sfârşit odată cu alegerile locale”, susţine Huţucă.


Rezultatul dialogului cu liderii formaţiunilor de dreapta va fi comunicat, reafirmând astfel angajamentul PNL pentru transparenţă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii