Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În opinia senatorului constănţean Marian Vasiliev „Fosilele” din Parlament „şifonează” imaginea deputaţilor şi a senatorilor

ro

28 Jun, 2013 00:00 1546 Marime text
60 de zile. Atât au lucrat efectiv deputaţii şi senatorii români în primele şase luni ale mandatului. Imaginea „şifonată” a parlamentarilor s-ar datora, susţine senatorul PP-DD de Constanţa Marian Vasiliev, „fosilizaţilor aflaţi acolo (n.r. În Parlament) de patru, cinci mandate”. Aflat la Constanţa, senatorul Vasiliev a explicat, în contextul unei conferinţe de presă, că „ţine de conştiinţa fiecăruia şi de nivelul de implicare”.
Parlamentarul constănţean se află la primul mandat şi, în această ordine de idei, a declarat că face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi activ, lucrând în comisii, în plen şi având iniţiative legislative. „Ăla care e de cinci mandate nu-l interesează, zice că «sunt aici de 25 de ani, am deja 65 de ani, nu mă mai interesează, cât naiba să mai fiu parlamentar?!?»”, a explicat Vasiliev. Senatorul constănţean este de părere că parlamentarului român i s-a creat o imagine deloc flatantă tocmai din cauza a ceea ce el numeşte „fosilele” din Parlament. Din această categorie ar face parte, spune Vasiliev, reprezentanţi ai mai multor partide politice, inclusiv din PP-DD. Situaţia ar putea fi însă evitată dacă parlamentarii ar avea doar două mandate, a subliniat senatorul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii