Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine sunt susţinătorii de la Constanţa ai lui Dacian Cioloş!

ro

29 Jan, 2019 00:00 4069 Marime text
Grupul de Iniţiativă Judeţeană al +PLUS Constanţa se reuneşte la sfârşitul săptămânii pentru a aduce la cunoştinţa tuturor membrilor hotărârile Congresului Naţional al partidului, strategia de strângere de semnături în vederea alegerilor europarlamentare, organizarea teritorială în judeţ a +PLUS, cine sunt şi ce planuri au.
 
Prima întrunire a susţinătorilor lui Dacian Cioloş a avut loc pe 5 ianuarie a.c., când s-a desfăşurat la Constanţa prima întâlnire a Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) din Constanţa, cu noii membri.
La întâlnire au participat coordonatorii regionali Daniela Giurca, Dan Ionescu şi Ovidiu Ţentea, care, alături de membrii Grupului de Iniţiativă Judeţean, Cristina Rizea, Gelal Abdulachim, Alin-Florian Constantinescu şi Cristian Florin Stoian, au discutat pe larg cu membrii PLUS Constanţa şi au răspuns la întrebări.
 
Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta direct cu cei dispuşi să se implice şi de a începe organizarea în plan local. 
Reprezentanţii de pe plan local ai +PLUS consideră că anul 2019 este unul decisiv, iar felul în care se vor implica şi organiza va fi definitoriu pentru a ne atinge obiectivele. Discuţia de la începutul acestei luni a mai atins subiecte precum organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019, campania „Oameni noi” şi lărgirea structurii Grupului de Iniţiativă Judeţeană, prin implicarea unor noi membri.

Vă reamintim că, ulterior, pe 26 ianuarie, la Bucureşti, a avut loc prima Convenţie Naţională PLUS, în cadrul căreia Dacian Cioloş a fost ales preşedintele formaţiunii. În cadrul Convenţiei Naţionale, la care au participat peste 1.500 de membri, delegaţii veniţi din ţară şi din diaspora au votat statutul partidului, membrii Comisiei Naţionale de Cenzori şi pe cei ai Comisiei Naţionale de Integritate şi Arbitraj.
 
Pentru Comisia Naţională de Cenzori, candidatul PLUS Constanţa a fost Sorin Andrei, iar pentru Comisia de Integritate si Arbitraj, candidaţii PLUS Constanta au fost Dinu Efrim, Cristian Florin Stoian şi Alin-Florian Constantinescu.
 
Conform împărţirii reţelei +PLUS, judeţul Constanţa face parte din Regiunea+ Sud-Est şi cuprinde judeţele: Tulcea, Vrancea, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa. Coordonatorii regiunii sunt: Dan Ionescu, Gabriela Dima, Daniela Giurcă şi Ovidiu Ţentea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii