Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărârea de Guvern prin care Andrei Novac, ginerele președintelui CJ Constanța, a fost numit de secretar de stat la MAE

ro

01 Aug, 2021 03:38 4306 Marime text


 
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 747 din data de 30 iulie a fost publicată Hotărârea Guvernului României numărul 400 privind pentru numirea lui Andrei Novac în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.
 
Iată, intergral, textul actului normativ:
 

GUVERNUL ROMÂNIEI
PRIM-MINISTRUL
DECIZIE
pentru numirea domnului Andrei Novac în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe
În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.
Articol unic.-Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Andrei Novac se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.
PRIM-MINISTRU
FLORIN-VASILE CÎȚU
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Tiberiu Horațiu Gorun
București, 30 iulie 2021.


Nr. 400.


Reamintim că această hotărâre a stârnit o serie de controverse pe alocuri vorbindu-se că acest post, ocupat acum de ginerele președintelul CJ Constanța ar fi trebuit să fie pentru altcineva din cadrul partidului.
 
Sursa foto: Monitorul oficial
 
Mai citeste și 

Nemulţumire în PNL, după ce Florin Cîțu l-a numit pe ginerele preşedintelui CJ Constanţa secretar de stat în MAE, deși funcția era „rezervată” altcuiva


  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii