Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu se întoarce la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța

ro

27 Apr, 2020 00:00 4561 Marime text


Horia Constantinescu se întoarce în funcția de comisar șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.
Constantinescu ne-a declarat că se va prezenta la birou,  luni, 27 aprilie.
Reamintim că Horia Constantinescu s-a suspendat din funcție pentru a-și putea derula, campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Constanța.
Acesta și-a lansat, pe 6 martie a.c., candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “eTrezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD.

Citește și:

Horia Constantinescu lansează o provocare - „Toți cei ale căror familii au și alte surse de venit să doneze salariul obținut de la stat”!

Horia Constantinescu - „Peste 100 de asociații de proprietari ne-au solicitat ajutorul. Am cunoscut și o Constanță pedepsită, ruptă de realitate și neracordată la utilități!”

Horia Constantinescu “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari”

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”
 
Horia Constantinescu, scrisoare deschisă adresată parlamentarilor. Propunere legislativă în sprijinul producătorilor (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii