Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Slabu, liderul PP-DD Constanţa, despre plecarea lui Vasiliev şi a lui Condurăţeanu „Cum este oare să pleci într-un partid care e sluga PSD?” (galerie foto)

ro

16 Dec, 2013 00:00 2964 Marime text
„Ne-au asigurat că sub nicio formă nu vor părăsi partidul. Cred că dacă le-aş fi adus o icoană, ar fi jurat că nu pleacă”, a declarat Gică Slabu, liderul PP-DD Constanţa, despre cei doi parlamentari care au trecut în „barca” UNPR, deputatul Andrei Răzvan Condurăţeanu şi senatorul Marian Vasiliev. Slabu i-a criticat dur pe cei doi parlamentari în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Municipale a PP-DD Constanţa, eveniment la care au participat şi Simona Man, liderul la nivel naţional al partidului, şi deputatul Liliana Mincă.
 
„I-am crezut oameni loiali partidului”
 
Preşedintele PP-DD Constanţa consideră că, prin „dezertarea” la altă formaţiune politică, cei doi „lovesc din plin partidul care i-a făcut parlamentari”. „Am rămas fără cuvinte la aflarea veştii plecării celor doi parlamentari. Marian Vasiliev a lăsat impresia că e ataşat sufleteşte (n.r. de partid). Am fost neplăcut surprins că ne-au trădat pentru că i-am crezut oameni loiali partidului”, a explicat Slabu. Liderul PP-DD Constanţa nu a ezitat să amintească plecarea, în primăvara acestui an, a deputatului Mihai Tararache din partid, dar a ţinut să menţioneze că nu a avut niciodată pretenţii de la Tararache, fapt pentru care decizia acestuia l-a surprins într-o mai mică măsură. Revenind la Vasiliev şi la Condurăţeanu, Gică Slabu a întrebat retoric „cum este oare să pleci într-un partid care e sluga PSD?!?”, adăugând că, din punctul său de vedere UNPR este „un partid de buzunar, o bonă, o femeie de serviciu” pe scena politică din România.
 
„Nu merită să vă mai gândiţi la ei”
 
La rândul său, Simona Man, preşedintele PP-DD, a dezavuat public plecarea celor doi parlamentari din partid. „Au arătat o faţă urâtă electoratului nostru, dar nu suntem de destructurat. Putem depăşi acest moment şi putem merge mai departe”, a explicat Man.
În opinia Simonei Man, foştii membri ai PP-DD nu mai trebuie nici măcar să fie menţionaţi în interiorul partidului: „Vreau să vi-i scoateţi de la inimă, pentru că nu merită nici măcar să vă mai gândiţi la ei”, a conchis preşedintele PP-DD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii