Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir are planuri mari pentru comuna Istria

ro

25 Nov, 2008 01:46 1089 Marime text

Candidatul PNL la mandatul de deputat din Colegiul 1, Gheorghe Dragomir, s-a aflat duminică la Istria, unde a prezentat localnicilor proiectele liberale. 

„Am fost mereu aproape de dumneavoastră, v-am susţinut proiectele, am adus bani pentru comună şi astăzi ne putem mândri că în Istria există drumuri asfaltate, reţea de apă, iluminat public, cabinete medicale, cămine culturale reparate, şcoli modernizate şi biserici renovate. Aceste realizări sunt rodul muncii noastre", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir, în faţa a zeci de localnici. 

Fiu al comunei Istria, parlamentarul PNL a declarat că, în perioada următoare, va face toate demersurile pentru ca Istria să devină cea mai frumoasă zonă din judeţul Constanţa. „Este zona mea de suflet, aici m-am născut şi vin mereu cu foarte multă plăcere. De aceea, ambiţia mea este să o facem cea mai frumoasă din judeţul Constanţa. Mă voi bate, alături de colegii mei, să aduc în continuare fonduri pentru ca Istria să aibă şi canalizare, şi trotuare asfaltate, şi o platformă ecologică pentru depozitarea gunoaielor şi un iluminat stradal modern", a spus deputatul liberal.

De asemenea, candidatul PNL la Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 1, a anunţat că, în viitorul apropiat, la Cetatea Histria va fi construit un teatru antic, „proiectul aflându-se deja pe masa ministrului Culturii", iar dezvoltarea turismului în zonă va fi posibilă prin construirea Drumului Deltei, care va face legătura între Autostrada Soarelui şi Delta Dunării. „Toate proiectele se realizează cu oameni, iar acest lucru înseamnă locuri de muncă bine plătite şi stabile. Degeaba vom îndeplini aceste obiective, dacă cetăţenii nu vor avea un salariu bun pentru a trăi decent", a mai afirmat deputatul Partidului Naţional Liberal.

La întâlnirea electorală din comuna Istria, deputatul Gheorghe Dragomir a fost însoţit de primarul Ioan Herdean, consilierii locali PNL, precum şi de preşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, şi vicepreşedintele ţărănist, Daniel Vidican.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii