Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dinu şi viziunea sa despre mandatul lui Mazăre

ro

26 May, 2012 02:10 1357 Marime text
PP-DD.jpgCandidatul PP-DD la Primăria Constanţa solicită constănţenilor să analizeze cu atenţie faptele primarului Radu Mazăre şi să voteze în cunoştinţă de cauză.

„Cea mai scumpă întreţinere"

Gheorghe Dinu a transmis vineri un comunicat de presă care analizează întreaga perioadă de mandat a primarului în funcţie, Radu Mazăre, şi prin care îl acuză pe edil de genocid. „Constanţa administraţiei Mazăre deţine recordul naţional la mortalitate infantilă, şomaj, consum şi trafic de droguri, prostituţie şi câini maidanezi, iar cireaşa de pe tort este «cea mai scumpă întreţinere» plătită de locuitorii din România", susţine în documentul de presă candidatul PP-DD la Primăria Constanţa.

„Cetăţenii stau cu lunile şi aşteaptă să fie primiţi în audienţă"

Gheorghe Dinu nu îşi explică de ce Radu Mazăre se bucură de susţinerea a 70% dintre votanţi în condiţiile în care deseori edilul întoarce spatele electoratului, petrecându-şi majoritatea timpului în vacanţe. „Personal, nu înţeleg cum un individ îşi permite să sfideze locuitorii care l-au ales spunându-le că stă peste şase luni în vacanţa în timp ce unii cetăţeni stau cu lunile şi aşteaptă să fie primiţi în audienţă, de primarul Mazăre, care nu este. Cred că oricine ştie că dacă lipseşte trei zile consecutiv de la serviciu este dat afară, este demis. Dar Mazăre este alesul, el poate pleca în vacanţă, pentru că are bani, dacă tot a mărit taxele şi impozitele locale cu peste 25%", mai declară candidatul PP-DD-ului prin intermediul comunicatului de presă.

„Apartamentele construite în urmă cu 10 ani nu au infrastructura gata"

Dinu Gheorghe dezaprobă proiectul primarului Radu Mazăre privind construcţia unor containere pe post de locuinţe sociale. În acelaşi timp, candidatul PP-DD acuză că apartamentele construite de primar în urmă cu 10 ani nu au nici astăzi infrastructura terminată. Şi câinii maidanezi continuă şi astăzi să constituie pentru locuitori o problemă, mai declară Gheorghe Dinu. „Radu Mazăre este cel care a construit acum vreo zece ani, la început de drum ca primar, câteva apartamente care nici azi nu au canalizare şi infrastructură gata, dar unii constănţeni sunt fericiţi că trăiesc cu fose în secolul XXI, în anul de graţie 2012 şi ne mai mirăm din ce cauză suntem pe primul loc la mortalitatea infantilă: din cauza mizeriei şi a câinilor, problemă nerezolvată de Radu Mazăre nici după 12 ani. Dar unii îl votează. Şi pentru că foarte mulţi tineri au renunţat la aşa-zisele locuinţe ieftine ale lui Mazăre, acesta plusează în campanie, vine cu containere de marfă şi le oferă tinerilor o cuşcă, dacă tot l-am împuşcat pe Ceauşescu pentru că ne ţinea în apartamente «cutii de chibrit» care astăzi se vând cu 50.000 - 60.000 de euro. Noi vrem în containere", explică Gheorghe Dinu.

„Taxele şi impozitele locale sunt cele mai mari"

Potrivit candidatului PP-DD, lipsa locurilor de muncă şi gonirea investitorilor sunt alte neajunsuri pe care constănţenii le trăiesc din cauza actualei administraţii. „Tinerii sunt şomeri şi pleacă în pribegie abandonându-şi copiii, părinţii bolnavi şi bunicii, pentru că nu au locuri de muncă. De ce? Pentru că investitorii fug din Constanţa când, de 12 ani, li se cer comisioane şi pentru că taxele şi impozitele locale sunt cele mai mari", mai menţionează în comunicat candidatul PP-DD ce ţine să-i felicite pe locuitorii din Năvodari care prin referendum i-au interzis lui Radu Mazăre şi lui Nicuşor Constantinescu să calce în oraşul lor, pentru că „Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu ajutau un italian, din «Cosa Nostra» probabil, să facă o groapă pentru deşeuri toxice în Năvodari, care, în timp, ar fi ucis lent copiii şi pe cei mai suferinzi".

Gheorghe Dinu conchide prin a cere constănţenilor următoarele: „Votaţi schimbarea, votaţi un constănţean competent, integru şi serios! Votaţi schimbarea în bine a viitorului vostru! Daţi o şansă copiilor voştri, tinerilor, Constanţei şi constănţenilor! Treziti-vă măcar în al 12-lea ceas!"

Ti-a placut articolul?

Comentarii