Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Vișan (PSD) “Repornirea economiei nu se poate realiza decât prin solidaritate, protecție socială și inițiative concrete pentru mediul privat”

ro

28 Apr, 2020 00:00 2980 Marime text
Situația economică se înrăutățește conform tuturor estimărilor marilor agenții de rating. “Economia se află în cădere liberă iar perspectiva unei reveniri economice este doar o fata morgana cu care ne tot amăgește și atât. În realitate nu există nici o măsură economică și socială care să ne scoată din criză, susține deputatul PSD de Constanța”, George Vișan.

Parlamentarul critică austeritatea frumos asamblată în ample programe de relansare economică. “România trebuie salvată din criza economică prin “strânsul curelei”. Cam la atât se rezumă gândirea economică a guvernului liberal. Forme fără fond! Acesta este programul lor de guvernare. Asta este tot ce pot face pentru România! Nu le trece prin cap ideea că doar prin solidaritate și măsuri de protecție socială, cât și inițiative concrete pentru mediul privat, vom putea depăși această perioadă grea”, mai afirmă deputatul social-democrat.

Vișan îi reamintește premierulu că Parlamentul există, lucrează și adoptă legi.

“Respectați Constituția! Democrația nu este un lux ! România nu este la cheremul vostru! Și închei prin a spune că sunt onorat că, în calitate de deputat în Parlamentul României, să port “vina” de a crede în democrație, libertate și Constituție!
Democrația nu se negociază, se apără! Și asta fac pentru români și pentru România!”, conchide parlamentarul constănțean.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii