Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Muhscină „Cerem vehement demisia consilierului județean PSD Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, pentru jignirea a peste 300.000 de români”

ro

02 Feb, 2017 17:14 3023 Marime text
„Grupul consilierilor județeni ai PNL Constanța a solicitat public, ieri, un punct de vedere din partea reprezentanților paridelor politice care susțin actualul Guvern față de adoptarea Ordonanței de Urgență care dezincriminează faptele de corupție. Considerăm că postarea publică a Mariei Nedelcu, consilier județean PSD Constanța, exprimă întocmai atitudinea și poziția acestor partide față de fiecare român care protestează împotriva unor acte normative făcute pentru corupți” a declarat consilierul județean liberal, George Muhscină.

Acesta consideră că social-democrata Sabina Maria Nedelcu a jignit grosolan peste 300.000 de prostatari, spunând că aceştia nu contribuie la stat pentru că protestează de dimineaţa până seara împotriva celui mai mare abuz legislativ din ultimii 27 de ani.

„Este incalificabil acest gest şi noi, grupul consilierilor PNL, considerăm că se impune demisia de urgență a Mariei Nedelcu din Consiliul Judeţean Constanţa. Fiecare moment în care doamna Maria Nedelcu continuă să fie un reprezentant al Consiliului Judeţean Constanţa este o ruşine pentru această instituţie şi o palmă peste obrazul tuturor românilor care au ieşit din proprie convingere să protesteze împotriva atitudinii sfidătoare şi total nedemocratice a partidului pe care aceasta îl reprezintă. În final, avem un mesaj direct pentru consilierul PSD Maria Nedelcu: Românii care au ieşit în stradă nu sunt „putori”, aşa cum i-aţi numit dumneavoastră. Paradoxal, aceştia sunt o mare parte dintre cei care plătesc pentru ca instituţia pe care o reprezentaţi să poată lucra, pentru ca infrastructura, sănătatea, educaţia din Constanţa să continue să funcţioneze. Aceştia protestează pentru ca banii lor să nu fie transferaţi din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa în buzunarele clientelei PSD pe care cu atâta ardoare o apăraţi, astăzi, inclusiv de lege. Să vă fie ruşine!”, încheie consilierul județean liberal, George Muhscină. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii