Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul director al Petromin este varianta de rezervă PNL Constanţa vrea repunerea lui Mihei la şefia ANR

ro

16 Jul, 2013 00:00 2350 Marime text
Autoritatea Navală Română (ANR) a rămas fără director general după revocarea, din această funcţie, a liberalului Andrian Mihei, pe fondul scandalului iscat în jurul pavilionului românesc. De la revocarea sa, din luna mai, şi până în prezent, conducerea instituţiei a fost asigurată de directorul adjunct, în persoana lui Liviu Cazan.

Aşa cum anunţam în cursul săptămânii trecute, Mihai Andrei, fostul director al Petromin, este curtat pentru preluarea acestei funcţii. „Domnul Andrei este un profesionist şi are calităţi manageriale deosebite. Însă el este varianta de rezervă”, a declarat deputatul George Dragomir, preşedintele PNL Constanţa. Asta pentru că, potrivit spuselor liderului liberal, partidul ar intenţiona, de fapt, repunerea lui Andrian Mihai la conducerea ANR. „Se încearcă repunerea în funcţie a lui Mihei. Ar fi o reparaţie morală, justificată”, a declarat parlamentarul constănţean.

Liberalii se vor reuni, „în cel mai rău caz la finalul săptămânii viitoare”, susţine Dragomir, pentru a aproba, în cadrul unei şedinţe, propunerea pentru Autoritatea Navală Română. În afara celor două nume, Mihei şi Mihai, nu ar exista, pentru moment, alte nume avansate.
Andrian Mihei a fost deputat în legislatura 2004-2008. Liberalul s-a născut pe 6 decembrie 1956, este comandant de cursă lungă şi profesor universitar la Academia Navală din Constanţa. Mihei a fost membru al Partidului Conservator, iar din 2006 este membru PNL.
Amintim că la momentul declanşării scandalului pavilionului românesc Adrian Mihei a semnalat problema Ministerului Transporturilor şi, de asemenea, a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii