Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe nu mai vrea ca fotbalul să fie „Cenuşăreasa sportului constănţean"

ro

23 May, 2012 00:00 2030 Marime text
FlorinGheorghe1.jpgFlorin Gheorghe, candidatul PDL la mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, s-a întâlnit cu jucătorii şi cu antrenorii echipei FC Farul Constanţa, se arată într-un comunicat de presă. Democrat-liberalul a discutat cu fotbaliştii despre greutăţile de care se lovesc aceştia, dar şi despre modul în care s-ar putea mobiliza, în scopul de a promova sezonul următor în prima ligă.

Florin Gheorghe susţine că, în cazul în care va fi preşedintele CJC, nu va mai trata fotbalul ca pe „Cenuşăreasa sportului constănţean". El a menţionat că îşi doreşte nu doar construirea unei noi arene sportive în Constanţa, ci şi să susţină echipa de fotbal, care să devină cât mai competitivă. „E greu de crezut că un oraş aşa cum este Constanţa nu poate susţine o echipă de fotbal, în condiţiile în care alte oraşe, cum ar fi Cluj sau Ploieşti, reuşesc să susţină câte două echipe de fotbal", a afirmat Florin Gheorghe.

În acelaşi comunicat se precizează şi că Florin Gheorghe „s-a interesat şi de echipele de juniori ale clubului, care ar trebui mai mult susţinute, în condiţiile în care acestea se dovedesc pepiniera de jucători pentru reconstrucţia echipei". „Eu doresc să mă implic, deoarece îmi pasă de această echipă", mărturiseşte candidatul PDL la şefia CJC. Florin Gheorghe consideră că locuitorii Constanţei „merită o echipă competitivă, iar autorităţile trebuie să depună eforturi pentru a ieşi din această situaţie".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Felicitari Gheorghe! 23 May, 2012 15:14 Bravo Florine.Suporterii sunt cu tine.Ne-am saturat sa fim umiliti din cauza condiitilor .Ne-am saturat sa nu mai fim bagati in seama.Bravo suntem cu tinee !