Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flash electoral

ro

03 Nov, 2004 00:00 863 Marime text

PRM

Candidatii PRM din judetul Constanta pentru parlament, Radu Comanici, Adriana Munteanu, Florea Spirea si Nicolae Gheorghe, s-au intalnit cu cetatenii din Eforie, Techirghiol, Agigea si Cumpana. Discutiile s-au axat pe probleme privind crearea de locuri de munca prin dezvoltarea turismului, sprijinirea producatorilor agricoli, imbunatatirea infrastructurii. Au fost prezentate cele mai urgente zece masuri pe care Corneliu Vadim Tudor le-ar adopta daca ar fi ales presedinte al Romaniei.

PNTCD

"Alta cale - cea dreapta" - este sloganul sub care a debutat campania electorala a liderului PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, candidat la Presedintia Romaniei. Presedintele crestin-democrat este asteptat, maine, la Constanta, unde va sustine o conferinta de presa extraordinara si se va intalni cu membrii si simpatizantii acestui partid si cu multi tineri.

Alianta D.A.

Alianta D.A. PNL-PD si-a prezentat la mitingurile din judetprincipalele puncte ale programului de guvernare. La lansare au participat membrii marcanti ai Aliantei PNL- PD, care au incercat sa-i convinga pe constanteni sa le dea votul lor pe 28 noiembrie. In replica, alegatorii au tinut sa le prezinte candidatilor problemele si doleantele lor. Candidatii Aliantei PNL-PD le-au prezentat alegatorilor principalele masuri din programul economic pe care il va aplica Alianta in cazul in care va castiga alegerile. Calin Popescu Tariceanu, candidatul Aliantei la functia de premier, a punctat principalele obiective ale Aliantei, printre care se numara relansarea si cresterea economica, recalcularea pensiilor, impozitul pe salariu de 16% si crearea de noi locuri de munca.

Gheorghe Dinu - independent

Candidatul independent la presedintie, Gheorghe Dinu, subliniaza intr-un comunicat ca in ultimul an a vizitat toate judetele tarii. Concluzia pe care o trage si pe care a reafirmat-o sambata si la Constanta este ca populatia a saracit si coruptia domneste. Gheorghe Dinu atrage atentia ca, potrivit unor semnalari din partea SRI, au fost organizate in tara celule teroriste internationale cu complicitatea unor romani. In consecinta, Gheorghe Dinu spune ca va propune schimbarea constitutiei prin reintroducerea pedepsei capitale pentru terorism.

PUR

Candidatul PUR pe listele Uniunii Nationale PSD+PUR, Andrian Mihei, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa ca va avea o campanie eleganta, fara atacuri sub centura la adresa contracandidatilor sai. Mihei considera ca este de datoria sa ca, odata ajuns in parlament, sa inapoieze comunitatii in care s-a format experienta acumulata in decursul anilor. Dezideratul PUR in campania electorala este integrarea europeana a tarii noastre avand o clasa de mijloc puternica. Cu ocazia lansarii candidaturii sale, Mihei a promis constantenilor ca se va implica in atragerea de noi investitii in judet, care vor aduce bani si locuri de munca pentru cetateni.

ONG

Reprezentantii Agentiei de Monitorizare a presei "Academia Catavencu" monitorizeaza toate iesirile in presa ale candidatilor pentru parlament ai partidelor politice care participa in alegerile din 28 noiembrie. Discursurile candidatilor sunt atent supravegheate din punct de vedere al respectarii legii privind organizarea si desfasurarea alegerilor.

PSD

Ieri, primarul Radu Mazare impreuna cu o echipa de consilieri locali, aspiranti la calitatea de parlamentar au transformat o actiune edilitara intr-una propagandistica. Primarul si echipa PSD au participat la darea in folosinta a unei case construite integral din fondurile administratiei pentru o familie care a avut de suferit in urma inundatiilor de la sfarsitul lunii august. Alaturi de consilieri locali, au participat la eveniment si candidati la functia de deputat, cum ar fi Sorin Lucian Ionescu, care au profitat de ocazie sa-si faca campanie electorala.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii