Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Făgădău recunoaşte „Nu ştiu cine e preşedinte la organizaţia municipală a ALDE. Coaliţia PSD-ALDE, inexistentă la nivel de municipiu!“

ro

16 Feb, 2018 00:00 2461 Marime text
Preşedinte executiv al PSD Constanţa şi preşedinte al organizaţiei municipale, Decebal Făgădău recunoaşte că între social-democraţi şi colegii de coaliţie de la ALDE nu există, la nivel municipal, niciun fel de colaborare. „Orice răspuns v-aş da, v-aş minţi. Pentru că eu sunt preşedinte la organizaţia municipală, iar la judeţ sunt preşedinte executiv, însă activitatea mea politică se desfăşoară cu precădere la nivel de municipiu. În Consiliul Local nu avem niciun reprezentant al ALDE. Ba mai mult, vă spun cu oarecare ruşine că nu ştiu cine este preşedintele organizaţiei municipale a ALDE (n.r. interimar - Dumitru Daniel Learciu). M-am întâlnit cu Daniel Learciu, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, mai vorbesc cu membri care sunt în ALDE, dar la nivel de conducere, nu am colaborat politic“, a recunoscut Decebal Făgădău.
 
În tot acest timp, în ultima perioadă, ALDE a reuşit să-şi numească mai mulţi reprezentanţi la conducerea câtorva deconcentrate de la nivelul judeţului, fără să se consulte cu partenerii din PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii