Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Făgădău îl laudă pe Mircea Dobre! Lista pentru Parlament, gata în septembrie

ro

01 Sep, 2016 00:00 3177 Marime text
 

Până la sfârşitul lunii septembrie, vor fi făcute publice numele candidaţilor PSD Constanţa pentru alegerile parlamentare. „Vom avea oameni buni“, a spus Decebal Făgădău, în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, fără să avanseze vreun nume.
 
Întrebat dacă este mulţumit de activitatea parlamentarilor constănţeni, preşedintele PSD de la municipiu l-a nominalizat pe deputatul Mircea Dobre, pe care îl vede un parlamentar implicat şi prezent la datorie. În ceea ce-l priveşte pe deputatul Florin Gheorghe, Făgădău a declarat că acesta „este membru în organizaţia municipală şi are cotizaţia plătită la zi“!
 
Legat de data alegerilor locale, stabilită chiar ieri, în şedinţa de Guvern, politicianul Decebal Făgădău a declarat că „executivul a judecat cu două unităţi de măsură“ când a luat această decizie de a împinge alegerile în apropierea sărbătorilor de iarnă. „Am asistat la atâta văicăreală, că suntem grijulii cu Diaspora, că trebuie să avem grijă de românii noştri, şi organizăm alegerile pe 11 decembrie“, a conchis liderul PSD de la municipiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii