Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertiza României în domeniul reglementărilor legislative pe fiscalitate. Ştefan Mihu (PSD), în comisia Senatului României

ro

15 Feb, 2018 00:00 1676 Marime text
La Comisia de Buget-Finanţe a Senatului a avut loc, ieri, o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai unor instituţii executive din Ucraina. Din componenţa comisiei române a făcut parte şi Ştefan Mihu, senator PSD Constanţa. Delegaţia ucraineană a fost condusă de deputatul poporului, preşedintele Comitetului Radei Supreme a Ucrainei pentru politică fiscală şi vamală, Nina Yuzhanina, şi Oleksandr Bankov, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Ucrainei în România.
 
Discuţiile au vizat probleme referitoare la expertiza şi experienţa României în domeniul reglementărilor legislative ale activităţii organelor fiscale cu atribuţii în domeniul combaterii infracţiunilor din domeniul fiscal şi financiar. „Reducerea fiscalităţii este benefică pentru mediul de afaceri, dar şi pentru buget, deoarece creşte numărul contribuabililor care declară corect veniturile“, a precizat senatorul constănţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii