Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este stabilitate în PSD Constanţa. Ce oameni importanţi din fruntea organizaţiei spun asta

ro

08 Feb, 2018 20:59 2825 Marime text
Odată cu schimbarea unora dintre membrii Executivului condus de Mihai Tudose şi a componenţei echipei guvernamentale şi după plecarea, printre alţii, din Guvern a lui Felix Stroe, de la Ministerul Transporturilor, şi a lui Mircea-Titus Dobre, de la Ministerul Turismului, au apărut şi ceva discuţii cu privire la stabilitatea din unele organizaţii judeţene.
 
Atunci a apărut prin media şi ideea că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va trece la schimbări care vor ajunge în mai multe organizaţii judeţene, printre care şi Constanţa.
 
Între timp, lucrurile s-au clarificat, în partid este linişte şi oamenii îşi văd de treburile lor.
 
Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, rămâne în fruntea partidului, el fiind ales statutar ca preşedinte al PSD Constanţa.
 
Mai mult, organizaţia judeţeană a PSD Constanţa funcţionează bine şi nu există motive de schimbare.
 
„Conducerea PSD a judeţului Constanţa este statutară, aleasă prin alegeri libere. Există un statut, care este respectat. Sunt numai zvonuri. Eu nu am auzit nimic la Bucureşti. Lucrurile s-au tranşat altfel. Sunt zvonuri peste tot“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, senatorul Nicolae Moga.
 
La rândul lui, şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a subliniat că nu vor fi schimbări în conducerea PSD. „Organizaţia judeţeană a PSD Constanţa are conducerea: Felix Stroe - preşedinte, Decebal Făgădău - preşedinte executiv“, ne-a declarat edilul-şef.
 
De altfel, surse politice din rândul partidului ne-au declarat că membrii BPJ au hotărât să-l susţină, în continuare, pe Felix Stroe ca preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii