Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E oficial. PNL Constanţa nu are niciun reprezentant pe lista cu candidaţii liberali pentru europarlamentare

ro

09 Jan, 2019 00:00 2068 Marime text
Lista finală cu candidaţii liberali pentru europarlamentare va fi stabilită până la mijlocul lunii februarie. În acest moment sunt depuse 49 de candidaturi, toate aflate în curs de evaluare. Lista liberalilor ar putea fi definitivată până la jumătatea lunii februarie în urma votului în Biroul Politic Naţional al partidului.
 
Pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai a acestui an, liberalii constănţeni nu au competitori, nici pe lista scurtă, nici pe cea adăugită, aşa cum previziona deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa, încă din vara anului trecut. Huţucă susţinea atunci că nu identifică nicio persoană din organizaţia de la malul mării cu anvergură naţională care ar putea să împingă lista de candidaţi pentru europarlamentare ai PNL.

La un moment dat, după alegerile parlamentare din 2016, celălalt deputat al liberalilor de la Constanţa, Robert Boroianu, visa cu ochii deschişi spre Bruxelles. Între timp, acesta a abandonat ideea, probabil după ce s-a convins că nu e la îndemâna oricum să fie parlamentar nici în România, cu atât mai puţin în Parlamentul European.
 

Citeşte şi:
 

PNL Constanţa nu va avea candidaţi eligibili pe lista pentru europarlamentare. Ce spune preşedintele Huţucă?


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii