Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 80 de ani Băile Reci de la Techirghiol intră în modernizare

ro

08 Dec, 2012 00:00 3781 Marime text
05_techirghiol_-_Vasilica_Rusu.jpgPavilionul Băi Reci al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol intră în reabilitare.

La această dată reprezentanţii Sanatoriului solicită aviz de la Administraţia Naţională Apele Române - Direcţia Apelor Dobrogea Litoral pentru realizarea lucrării de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea Pavilionului Băi Reci - Sanatoriul Balnear - Oraş Techirghiol, Judeţul Constanţa".

Directorul Sanatoriului Balnear, ec. Vasilică Rusu, speră ca, într-un timp cât mai scurt, Pavilionul Băi Reci să fie modernizat, apreciind că este vorba despre o renovare la standarde europene. Directorul a precizat că vizată pentru reabilitare este clădirea care nu a mai fost renovată din 1932. „Este prima oară când se efectuează lucrări de consolidare a clădirii. Aceasta nu a mai fost reabilitată din anul 1932, anul deschiderii pavilionului", a explicat ec. Vasilică Rusu. Acesta a menţionat că banii pentru lucrare au fost alocaţi de Ministerul Sănătăţii, pentru reparaţiile capitale fiind necesară suma de 700.000 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii