Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Moinescu, prezent la finala Campionatului de Biliard

ro

14 Mar, 2012 03:04 1759 Marime text
Moinescu_1.jpgCampionatul de Biliard organizat de PDL Medgidia nu a rămas fără ecou. 70 de localnici s-au înscris în concurs pentru a dovedi că sunt cei mai buni dintre cei mai buni jucători de biliard

Campionatul de Biliard de la Medgidia, desfăşurat în perioada 18 februarie - 10 martie, şi-a anunţat câştigătorii. La concurs s-au înscris 70 de concurenţi, în semifinală şi în finală calificându-se cei mai buni patru participanţi. Dumitru Moinescu, preşedintele PDL Medgidia, a oferit diplome şi premii în bani finaliştilor. Câştigătorii sunt: Şerban Constantin, poziţionat pe locul IV, Bădilă Dumitru - locul III, Barbu Georgică - clasat pe locul II şi Petrescu Silvian - locul I. Competiţia a fost organizată de Partidul Democrat Liberal din Medgidia în patru centre din municipiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nechifor 17 Mar, 2012 09:46 ne-am delectat eu, feciorul meu si nepotul meu, toti 3 am participat la acest frumos si binevenit campionat. multumim ca ne-ai mai scos din case ca in orasul nostru- primarul crede ca toti trebuie sa stam incuiati in case direct de la munci, asa cum face el ca nu il mai vede nimeni prin oras - nu ai unde sa iesi la un spectacol, un concert, o piesa de teatru nimic nimic nimic inafara pacalelilor, promisiunilor si prostelilor lui Marean Iordache. te votam Titi Moinescu toti
  • marin ion 14 Mar, 2012 11:53 Va asteptam d-le Moinescu, ca din 10 iunie sa faceti ceea ce trebuie pentru toti medgidienii. La ora actuala Medgidia este un oras sarac, condus de un clan mafiot. Ne-am saturat de minciuni si incompetenti, vrem un om ,il vrem pe Moinescu,care stie ceea ce-i trebuie Medgidiei sa revina la orasul care era in plina dezvoltare in 2008.
  • Jeny 14 Mar, 2012 06:38 Domnul Moinescu este un om deosebit. Vom fii alaturi de el cu sufletul dar si cu votul nostru in iunie . Succes domnule Moinescu !!!!