Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir „Prefectul nu va fi schimbat!"

ro

21 May, 2012 00:00 1331 Marime text

Liberalii susţin că prefectul judeţului Constanţa, Bogdan Huţucă, îşi va duce mandatul până în ultima zi şi nu va fi eliberat din funcţie, aşa cum se speculează în aceste zile.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, afirmă: „Huţucă rămâne prefect şi nu s-a pus în niciun moment problema schimbării sale. Prefectul este un profesionist în administraţie şi am convingerea că are capacitatea şi pregătirea să ia cele mai bune decizii". Cât priveşte speculaţiile care se fac cu privire la încăpăţânare social-democraţilor de a-i zdruncina scaunul lui Huţucă, liderul liberal afirmă că „deşi lucrurile sunt destul de complicate în ceea ce priveşte împărţirea posturilor de la nivelul serviciilor deconcentrate şi al companiilor naţionale, în ceea ce priveşte Prefectura judeţului Constanţa, social-democraţii n-au nicio şansă să obţină postul de prefect".

Reamintim că Bogdan Huţucă a fost atenţionat de premierul Victor Ponta în ultima videoconferinţă. Acesta a fost numit tot cu acordul primului ministru în şedinţa de Guvern de pe 8 mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii