Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Disidentul“ liberal Cristy Băisan îşi face partid cu filon naţionalist?!

ro

03 Aug, 2017 00:00 4223 Marime text

Exclus din PNL pentru prejudicii de imagine aduse formaţiunii politice, fostul consilier judeţean Remus Cristy Băisan a anunţat că „Platforma România Modernă şi Demnă intră în acţiune de mâine“.
 
Platforma a fost lansată la începutul acestei luni, iar în următoarea perioadă, spune iniţiatorul, vor fi depuse la Tribunalul Bucureşti actele constitutive pentru transformarea sa în partid politic.

 „Ziua de 1 august 2017 va reprezenta pentru noi, românii, ziua în care putem face primul pas concret în procesul de schimbare a actualei clase politice“, spune Băisan. Dar cum funcţionează această platformă? „Ieri am dat primele coduri atât în România, cât şi în diasporă. Platforma va putea fi accesată de cei interesaţi pe bază de parolă şi în urma unei recomandări din partea unui membru existent deja. Folosim acest filtru de selecţie pentru a ne asigura că ni se vor alătura în acest proiect oameni de calitate. Pentru presă, vor exista, de la jumătatea lunii, coduri de acces pentru jurnalişti, astfel încât să fie informaţi în legătură cu activităţile noastre“, a completat Băisan.
 
Fostul liberal nu a vrut să comenteze cu privire la costurile softului cu ajutorul căruia a dezvoltat această aplicaţie şi nici identitatea celor care au aderat deja la această platformă, în schimb, a precizat că viitorul partid, care se va dezvolta la nivel naţional, va avea un filon naţionalist, nu extremist.
 
„Momentan, acţionăm în «anonimat», dar cu multă seriozitate. Pe parcurs, când fiecare îşi va lua în primire rolul, vom face publice numele celor care se vor dedica celui mai modern proiect politic din România de după decembrie 1989“, a conchis Cristy Băisan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii