Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinu Gheorghe propune nouă puncte strategice pentru dezvoltarea Constanţei

ro

28 May, 2012 01:19 1575 Marime text
cap_4.jpgDinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al municipiului Constanţa din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, îi asigură pe toţi cetăţenii că programul său pentru Constanţa va dezvolta cu adevărat acest oraş şi va aduce în municipiu banii necesari realizării proiectelor avute în plan pentru modernizarea urbei.

Programul propus de candidatul PP-DD pentru dezvoltarea oraşului cuprinde nouă puncte strategice. Primul punct face referire la reducerea preţului la întreţinere şi utilităţi. Cel de-al doilea punct propune o educaţie performantă prin grija sporită faţă de elevi încă de la clasele primare, prin construirea de centre after school, creşe şi grădiniţe, prin igienizarea şi modernizarea şcolilor şi prin reabilitarea tuturor unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Constanţa. Candidatul PP-DD, Gheorghe Dinu, îşi va îndrepta atenţia şi către tineri, „pentru că fără tineri performanţi şi serioşi, prezentul şi viitorul Constanţei şi al constănţenilor este în derivă". Dinu Gheorghe va pune accent pe dezvoltarea socio-profesională a tinerilor prin crearea de noi locuri de muncă, prin construcţia de locuinţe sociale din banii Primăriei pe care la va închiria tinerilor şi celor aflaţi în nevoie. Candidatul PP-DD se va implica prin amenajarea de locuri de recreere şi distracţie. Un alt obiectiv al programului „Dinu Gheorghe" se referă la asigurarea unor condiţii de trai civilizate pentru persoanele cu nevoi speciale, prin înfiinţarea unor centre sociale specifice fiecărei categorii în parte. Fluidizarea şi deblocarea traficului prin circulaţia pe străzi cu un singur sens şi construirea de parcări automatizate multietajate este un alt punct cuprins în programul electoral al candidatului PP-DD.

Se va înfiinţa Departamentul pentru Fonduri Europene

„Prioritatea priorităţilor" este în mandatul primarului Dinu Gheorghe atragerea de fonduri europene prin înfiinţarea în cadrul Primăriei Constanţa a Departamentului pentru Fonduri Europene. Atragerea investitorilor străini şi români se va realiza prin crearea unui mediu de afaceri atractiv şi prin facilităţi fiscale. „Numai prin atragerea investitorilor serioşi, strategici, tinerii şi şomerii din Constanţa vor avea locuri de muncă şi bugetul local va avea suficiente resurse locale cu care putem îmbunătăţi viaţa tuturor şi să dezvoltăm oraşul Constanţa", declară Dinu Gheorghe. Dobândirea de venituri suplimentare la bugetul local prin preluarea treptată a Portului de către Administraţia Primăriei Constanţa prin cumpărarea de acţiuni de la bursă este un alt punct înscris pe platforma electorală a candidatului PP-DD.

Vor fi iniţiate noi programe de asigurări de sănătate

Dinu Gheorghe va pune accent şi pe dezvoltarea unor programe de asigurări de sănătate destinate copiilor şi persoanelor vârstnice. „Constanţa este pe primul loc la mortalitatea infantilă. Acest fapt este de neacceptat. Acest lucru este determinat de mizerie, de animalele fără stăpân şi de bolile pe care acestea le transmit, de bolile venerice, unde deţinem un loc de frunte. De aceea, vom pune un accent pe sănătatea infantilă şi a tuturor constănţenilor. Pentru copii, voi aplica un program special de asigurări de sănătate. La fel şi pentru cei vârstnici. Fără sănătate, nu avem prezent şi viitor", declară candidatul PP-DD.

Dinu Gheorghe, învestit cu încredere de partid

Constănţenii pot avea încredere într-un om competent şi serios, se arată într-un comunicat de presă al PP-DD. „Dinu Gheorghe este omul loialităţii. El a înfiinţat propriul partid, care a fost dizolvat, şi a venit în PP-DD să dea o şansă unor idei şi viziuni noi", se mai menţionează în documentul de presă. Candidatul PP-DD este descris şi ca omul războaielor grele, care s-a luptat cu generalii şi miniştrii, s-a luptat cu crima organizată, cu infracţiunile transfrontaliere şi cu teroriştii. Nu în ultimul rând, Dinu Gheorghe este un familist convins. Candidatul PP-DD este căsătorit, are două fiice (una este economistă, iar cealaltă este avocată), doi gineri (arhitect şi om de afaceri în IT) şi doi nepoţi minunaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii