Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dia rămâne fără sprijin politic! BPJ a dat mandate pentru o conducere interimară la PNL Hârşova

ro

25 Jun, 2016 00:00 5182 Marime text
Liberalii fac paradă de starea de opoziţie pe care au adoptat-o la nivelul judeţului Constanţa.
În şedinţa Biroului Judeţean de ieri, liberalii au votat pentru retragerea sprijinului politic al lui Ionel Dia, viceprimar al oraşului Hârşova. Dia va fi exclus din PNL şi va pierde mandatul de consilier. Biroul Judeţean a votat şi pentru constituirea unui birou interimar la nivelul organizaţiei de la Hârşova care urmează să-i excludă pe cei patru consilieri liberali din PNL.
 
Declaraţia privind excluderea celor patru a fost făcută de preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, care este convins că liberalii de la Hârşova au făcut o înţelegere cu PSD, contra recomandărilor partidului. Consiliul Local Hârşova este format din şase consilieri PSD, şase ALDE, patru PNL şi unul PMP. Primarul localităţii este Viorel Ionescu, de la ALDE. După ce va fi finalizată procedura de excludere a liberalilor din Hârşova, Consiliul Local urmează să fie completat cu supleanţii de pe lista PNL, în cazul în care reprezentanţii celorlalte formaţiuni nu vor bloca această procedură. Deocamdată, liberalii au o directivă clară adoptată şi aseară în BPJ: „Niciun fel de înțelegere la nivelul județului nu va exista cu PSD.”
 
Tot aseară, liberalii constănţeni au discutat şi despre presupusa fuziune cu UNPR, în contextul în care Centrul a cerut şi un punct de vedere organizaţiilor judeţene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii