Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deşi are candidat pentru Primăria Constanţa, PNL îl ţine la secret „Va fi o surpriză mare şi plăcută“

ro

31 Mar, 2014 00:00 2356 Marime text
Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, susţine că partidul său va da viitorul primar al municipiului Constanţa.
 
Aşa cum am menţionat într-o ediţie recentă, liberalii constănţeni par să înceapă mobilizarea pentru alegerile locale din 2016. După ce, la scrutinul trecut, au mers în formula USL, susţinând candidaţii PSD la Primăria, respectiv la Consiliul Judeţean Constanţa, de data aceasta liberalii se declară decişi să propună propriii candidaţi cu şanse reale.
Dacă pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că partidul ia deja în calcul candidatura primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi, nu despre aceeaşi deschidere putem vorbi în cazul unui aspirant la mandatul de primar.

Asta pentru că, cel puţin pentru moment, PNL nu vrea să dezvăluie numele acestuia. Gheorghe Dragomir a declarat, ieri, că „partidul are mai multe propuneri, la ora actuală“, dar că, dintre acestea, una are cele mai mari şanse pentru a fi nominalizată în contextul scrutinului local din 2016. „Sigur că avem un posibil candidat. Va fi viitorul primar al Constanţei“. Refuzând să dezvăluie acest nume, care circulă deja în interiorul formaţiunii politice, dar în cerc foarte restrâns, deputatul Dragomir a menţionat totuşi că este vorba despre un personaj cu notorietate. „Este tânăr, da, dar în acelaşi timp este suficient de matur pentru a fi noul primar al Constanţei. Va fi o surpriză mare şi plăcută“, a subliniat preşedintele PNL Constanţa. Dragomir a menţionat şi că numele acestui posibil candidat va fi făcut „la momentul oportun“.
Amintim că, până în prezent, singurul nume vehiculat în PNL în dezbaterea pe marginea alegerilor pentru Primăria Constanţa a fost cel al lui Septimiu Bourceanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa şi vicepreşedinte la nivel naţional al tineretului liberal. Ieri însă, liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a specificat că Bourceanu nu intră în aceste discuţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii