Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR Stelian Ion vine cu o nouă propunere către CLM. Proiectul vizează măsuri de organizare a activității instituțiilor publice locale (document)

ro

04 Apr, 2020 00:00 5133 Marime text

Deputatul USR Constanța Stelian Ion vine cu o nouă propunere către Consiliul Local Municipal și propune următorul un proiect privind măsuri de organizare a activității instituțiilor publice locale din subordinea Consiliului Local al Municipiului Constanța, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, vezi “documente”.

Potrivit proiectului de HCLM, Art. 1. Instituțiile publice aflate în subordinea Consiliului Local Constanța vor realiza un plan de prioritizare bugetară a activităților esențiale pentru buna funcționare a acestora, cu indicarea cheltuielilor care pot fi amânate sau restructurate.

Art. 2. Planul prevăzut la art. 1 va conține inclusiv propuneri privind rectificarea bugetară a cheltuielilor cu obiectivele care nu afectează funcționarea instituțiilor care va fi transmis către Direcția Financiară din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, în maximum 5 zile de la adoptarea prezentei hotărâri, urmând ca Primarul Municipiului Constanța să ia măsurile legale necesare pentru rectificarea bugetară locală și alocarea cheltuielilor financiare care pot fi amânate sau restructurate, conform art. 1, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii