Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

ro

28 Jan, 2019 00:00 1806 Marime text
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion vorbeşte despre un ordin pe unitate în PSD, în privinţa prăbuşirii monedei naţionale. „De vină sunt Banca Naţională şi guvernatorul Isărescu. Că dacă leul îţi intră în vrie, dacă românii rămân de la lună la lună cu tot mai puţini bani în buzunar, nu mai poţi să întinzi pelteaua invocând aceiaşi vinovaţi. Nu mai merge s-o ţii nici cu maleficul Soroş, nici cu perfidul Iohannis, nici cu securiştii din opoziţie, nici cu trădătorii care ne vorbesc de rău la Bruxelles. Trebuie să inventezi alt ţap ispăşitor.
 
Zilele trecute, participam la o emisiune. O doamnă senator PSD a fost întrebată cum explică prăbuşirea leului. A răspuns senină că e datoria Băncii Naţionale să regleze situaţia. Ca şi cum, oricât ai fi de iresponsabil cu banul public, oricât ai risipi ca mită electorală pe pensii, salarii, chiolhanuri, oricât ai apela la practici fiscale ruşinoase pentru orice economie de piaţă, este treaba Băncii Naţionale să îndrepte deficitul, deprecierea monedei şi inflaţia din câteva apăsări pe butoane. A fost doar prima etapă a planului PSD, în care trebuia să li se spună oamenilor cine este responsabil pentru toate acestea.
 
Între timp, s-a trecut la faza a doua: să se ştie că Banca Naţională şi guvernatorul nu vor să ia măsurile care se cuvin. Reprezentanţii PSD, emisiunile televiziunilor de casă, postările sponsorizate din reţelele sociale sau articolele distribuite în grupurile de alimentare a urii spun un singur lucru: Banca Naţională nu mai este doar responsabilă, ci deja vinovată pentru felul în care este afectată populaţia.
 
Va veni, fără doar şi poate, şi a treia etapă, dacă o să le dăm voie. Strategia de comunicare de peşteră va fi urmată de acapararea Băncii Naţionale de către PSD, de transformarea instituţiei în coşniţă de partid”, susţine parlamentarul.
 
Stelian Ion le transmite românilor să nu se uite la ce se întâmplă în Venezuela ca la un tablou departe de noi. „Putem vedea în dezastrul de acolo, în sărăcia şi în disperarea oamenilor un posibil viitor al acestei ţări dacă nu vom pune capăt cât mai repede guvernării lacome, corupte şi pline de neisprăviţi a PSD-ALDE”, conchide deputatul USR.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii