Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mitrea, preocupat de situatia Spitalului Judetean si a CF

ro

10 Jun, 2010 04:10 1211 Marime text
manuela_mitrea_01.jpgDeputatul social-democrat Manuela Mitrea a transmis, la începutul acestei luni, către ministrul Sănătăţii şi cel al Transporturilor şi Infrastructurii, două interpelări referitoare la situaţia Spitalului Judeţean Constanţa, dar şi a spitalului CF.

În interpelarea transmisă, Mitrea îi prezintă ministrului Sănătăţii situaţia financiară dificilă cu care se confruntă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în condiţiile în care, în ultima vreme, în conturile Spitalului au intrat doar 150.000 de lei. Situaţia este cu atât mai gravă, cu cât sezonul estival a început, iar valul de turişti care se vor prezenta la spital va crea o situaţie fără precedent din cauză că nu se vor putea asigura serviciile medicale din lipsa fondurilor.

De asemenea, aceeaşi situaţie critică se întâlneşte şi la spitalul CF, unde banii primiţi de la Casa de Asigurări a Transporturilor nu mai ajung decât pentru plata salariilor personalului medical. Cât despre datoriile la furnizorii de medicamente, acestea au ajuns la cote atât de mari, încât unii dintre aceştia au apelat la instanţă pentru a-şi recupera banii.

Parlamentarul constănţean le cere celor doi demnitari să găsească cât mai repede soluţii pentru remedierea situaţiilor existente în cele două unităţi spitaliceşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • miron 10 Jun, 2010 07:18 Cu 2 luni in urma d-na Mitrea il interpela pe Cseke in legatura cu neincluderea clinicii PENIBILULUI PROF. PATRUT in programul national.Ce raspuns a primit?Sa-l faceti public, daca a primit vreunul....a dat dovada de mare naivitate luind apararea unui pensionar pripasit pe la Constanta in lipsa oricarei perspective...Ce raspuns va primi la aceste 2 interpelari? Publicati-le...