Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegația Tineretului Social Democrat Tulcea a participat la congresul TSD unde a fost ales președintele pentru următorii doi ani (galerie foto)

ro

13 Nov, 2017 15:11 2812 Marime text
Delegația Tineretului Social Democrat Tulcea, formată din 50 de tineri și condusă de președintele TSD Tulcea George Olăraș și Mirela Furtună, deputat PSD, a participat la congresul TSD, care s-a desfășurat duminică la Romexpo, unde un număr de 2500 de tineri social democrați și-au reales președintele pentru următorii doi ani.

Evenimentul a avut loc în prezența a invitați din SUA, UE și Republica Moldova, a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a premierului Mihai Tudose, precum și a miniștri PSD.

„Consider ca nu există o investiție mai bună pe care o țară o poate face decât în capacitățile și potențialul tinerilor săi. Avem nevoie de voci ale tinerilor. Ca societate, nu cred că putem supraviețui fără să ascultăm cu adevărat tinerii. Tinerii sunt în fruntea schimbării și inovării, iar mulți au spiritul de a face lucrurile să se întâmple. Trebuie doar să li se dea spațiul pentru a excela.” le-a transmis George Olăraș colegilor în discursul său din cadrul Congresului.

Reales președinte, Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat, fiind votat de 2.121 de delegați prezenți la Congres, printre care și cei din Tulcea.

Sursa foto: TSD Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii