Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii oficiale. Când au loc alegerile în PSD Constanţa?!

ro

20 Jul, 2019 00:00 3047 Marime text

S-au scurs cei patru ani de mandat pentru conducerile organizaţiilor PSD din judeţul Constanţa. În această perioadă au loc conferinţele de alegeri la nivelul comunelor şi oraşelor iar cel mai aşteptat moment este evident, Conferinţa judeţeană care va avea loc la finalul lunii august, început de septembrie.

Preşedintele PSD Constanţa, Stroe Felix a declarat pentru Ziua de Constanţa că mult-aşteptatele alegeri judeţene se vor organiza în perioada 29 august  -1 septembrie, exact atunci când pe litoral se vor afla şi liderii PSD la nivel Naţional. „ Dorinţa doamnei preşedinte, Viorica Dăncilă este să participe la Conferinţa de alegeri, împreună cu secretarul general, Mihai Fifor, tocmai de aceea, am decis să organizăm alegerile în perioada în care la Constanţa va avea loc Şcoala de Vară a femeilor social-democrate, dar şi o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Până la acea dată se desfăşoară potrivit statutului alegeri la nivelul organizaţiilor de comune, oraşe şi municipii” – a spus preşedintele PSD Constanţa.
 

Făgădău se realege pe 25 iulie. Lista de candidaturi, deschisă până pe 23 iulie


Conferinţa de alegeri de la nivelul organizaţiei municipale pare să nască suficientă patimă, cu toate că actualul preşedinte, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău pare extrem de sigur că nu va avea contracandidat. Cu toate aceste, ne-a spus că lista de candidaturi rămâne deschisă până pe 23 iulie a.c. „Alegerile vor avea loc pe 25 iulie, luni, după şedinţa de Birou Municipal vom avea un calendar al evenimentului, candidaturile vor putea fi depuse până pe 23 iulie”, a precizat Decebal Făgădău. 

Tot pe 23 iulie se va întruni şi Comitetul Executiv Naţional al partidului în cadrul căruia ar trebui decis candidatul pentru alegerile prezidenţiale din partea PSD iar pe Congresului PSD în care se va desemna candidatul pe care îl va susţine partidul pentru alegerile prezidenţiale este 3 august. Social-democraţii vor începe din 10 august să strângă semnăturile pentru candidatul la alegerile prezidenţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii