Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia a fost anunţată la Saturn. Obiectivul sesiunii parlamentare pentru PNL este demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură

ro

10 Sep, 2018 00:00 2181 Marime text
La sfârşitul săptămânii, liberalii şi-au stabilit obiectivele pentru actuala sesiune parlamentară la Saturn în cadrul Şcolii de Vară a Tineretului Naţional Liberal (TNL).
 
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că obiectivul sesiunii parlamentare de toamnă este demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură. În acest sens, Orban le-a explicat tinerilor din PNL şi seniorilor prezenţi pe litoral că a demarat dialogul pe această temă cu celelalte partide din opoziţie. În opinia liderului PNL, argumentele pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură sunt nenumărate.
 
Nici numele preşedintelui, Klaus Iohannis, nu a lipsit de pe buzele liberalilor. Orban a mai afirmat că obiectivul PNL vizează câştigarea alegerilor locale, europarlamentare, prezidenţiale şi preluarea guvernării. „Urmează bătălia bătăliilor pentru alegerile prezidenţiale, iar PNL îl va susţine la alegerile prezidenţiale pe preşedintele Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis este ultima redută a democraţiei“, a spus Orban.
 
La eveniment au mai participat şi secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, vicepreşedinţii Dan Vîlceanu şi Florin Cîţu sau europarlamentarul Siegfried Mureşan, alături de nu mai puţin de 800 de tineri liberali.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii