Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău (PSD) "Nu mi-a fost confortabil că am fost văzuţi ca un partid de proşti, ca cei care vor să scoată România de pe traiectoria europeană"!

ro

28 Nov, 2019 19:02 4335 Marime text
PSD are o nouă conducere interimară la nivel naţional până la organizarea Congresului de anul viitor.
În calitate de preşedinte executiv al PSD Constanţa, Decebal Făgădău afirmă că după analiza scorului slab obţinut în alegerile prezidenţiale era momentul unei asumări a rezultatului de către conducerea partidului. "Congresul va genera cu siguranţă stabilitate. Până atunci, sunt convins că Marcel Ciolacu, care deţine şi funcţia de preşedintele Camerei Deputaţilor va reuşi să asigure o structură de conducere care să ţină partidul unit. Vreau să vă spun că nu mi-a fost confortabil că am fost văzuţi ca un partid de proşti sau ca partidul care vrea să scoată România de pe traiectoria europeană" a spus preşedintele executiv al PSD Constanţa.
În privinţa procentelor obţinute de candidat şi partid la nivelul municipiului Constanţa, organizaţie condusă tot de Decebal Făgădău, acesta spune că a observat între cele două tururi de scrutin o mobilizare mai bună a echipei de la municipiu, fapt care ar fi condus la obţinerea unui scor modest, dar mai mare cu 300 de voturi decât în 2016, la alegerile locale.
Făgădău a mai adăugat că nu priveşte acest eşec al PSD ca pe un capăt de ţară şi consideră că se impune o resetare a partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii