Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dae ii lasa locul lui Balut la sefia PSD Constanta

ro

23 Jun, 2010 02:59 1940 Marime text
cap_1.jpg„Îmi ajung cei şapte ani de când sunt şef la municipiu. Îi mai las şi pe alţii", a susţinut actualul preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Gelu Dae, cu o zi înainte Conferinţa organizaţiei municipale.

PSD-ul, ultimul dintre partidele de la malul mării care nu şi-au reales conducerile la nivel local şi judeţean, au programată mâine Conferinţa Organizaţiei Municipale, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Chiar dacă unii dintre pesedişti credeau că actualul lider, Gelu Dae, se va înscrie din nou în cursă, acesta ne-a declarat că nu îşi va mai depune candidatura. „Îmi ajung cei şapte ani de când sunt şef la municipiu. Îi mai las şi pe alţii". În ciuda reţinerii pe care a manifestat-o, Dae a declarat totuşi că şansele cele mai mari pentru preluarea şefiei organizaţiei le are Lucian Băluţ, fost candidat la deputăţie în 2008 şi profesor Universitatea Maritimă Constanţa. Cât despre zvonurile potrivit cărora şi viceprimarul Decebal Făgădău, actual secretar executiv al organizaţiei judeţene, ar vrea să fie şef de organizaţie, contactat telefonic, acesta a susţinut că nu intenţionează acest lucru: „Eu vreau să-mi prelungesc mandatul de secretar executiv, atât". Se pare că Lucian Băluţ are toate şansele să devină noul lider al organizaţiei municipale, cu atât mai mult cu cât are parte şi de susţinerea viceprimarului Făgădău şi a mai multor colegi de-ai săi din partid.

„Deocamdată lista este deschisă", a adăugat Dae. La Conferinţa programată pentru mâine sunt aşteptaţi aproximativ 500 de delegaţi însă, după cum ne-a declarat Gelu Dae, nu va veni nimeni de la centru.

În replică la mesajele de susţinere din partea colegilor săi de partid, Lucian Băluţ a susţinut că există posibilitatea să-şi depună candidatura: „Intenţionez să candidez, dar din punctul meu de vedere mai sunt şi alţi colegi care ar merita să intre în competiţie".

Comitetul executiv al organizaţiei judeţene urmează a fi format dintr-un preşedinte, şapte vicepreşedinţi, un secretar executiv, un trezorier şi 15 membri, iar consiliul organizaţiei din maxim 75 de membri. „Aceste aspecte vor fi dezbătute în şedinţa Comitetului Executiv de mâine (n.r. azi)", a mai adăugat Făgădău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii