Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se numesc oamenii în funcţii? Premierul Victor Ponta - „Radu? Autostradă? Secretar de stat la Turism? Ce mai vreţi să facem?"

ro

20 Jul, 2012 01:00 2540 Marime text
pontamazare-pontamazare.jpgÎn contextul inaugurării de ieri a tronsonului Cernavodă - Medgidia din Autostrada Soarelui şi a centurii de ocolire a municipiului Constanţa (11 kilometri), premierul României, social-democratul Victor Ponta i-a adresat primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, o întrebare care poate părea cel puţin deplasată. Concret, cu puţin timp înainte de tăierea panglicii inaugurale, primul ministru al României şi şeful lui Mazăre pe linie de partid, a întrebat râzând: „Unde-i Radu, că vreau să ştiu ce mai vrea (sic!) primarul şi cu preşedintele. Radu? Autostradă? Secretar de stat la Turism? Zi! Ce mai vreţi să facem?".

Amintim faptul că Mazăre şi-a susţinut sus şi tare doleanţa ca municipiul Constanţa să dea un secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale (MDRT). Lucru care s-a şi concretizat, căci, după negocieri, Cristian Bărhălescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) Regiunea de Sud-Est, a fost numit, vara aceasta, secretar de stat în MDRT.

Să nu îl uităm pe Valentin Răducu Preda, alintat de Mazăre „Valerică", numit a doua oară secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Preda a mai ocupat acest fotoliu în vremea în care ministerul era condus de liberalul Ludovic Orban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii