Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum rămâne cu operatorii portuari? Ministrul Transporturilor prezent, la Constanţa, pentru o şedinţă pe tema activităţii CNAPMC

ro

11 Oct, 2013 00:00 2113 Marime text
Ministrul Transporturilor, liberala Ramona Mănescu, se va afla, astăzi, la Constanţa, pentru a conduce, la sediul Prefecturii Constanţa, o şedinţă de lucru ce are ca temă activitatea desfăşurată de Regionala CFR, de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, precum şi de Administraţia Canalelor Navigabile. La acest eveniment vor participa reprezentanţii fiecăreia dintre aceste instituţii în parte.
La aceeaşi oră, în Sala Ovală a Prefecturii se va derula o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, şedinţă care va fi condusă de secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Cătălin Chiper şi în cadrul căreia se va analiza pregătirea pentru sezonul rece 2013-2014.
Până la această oră, niciun cuvânt despre o posibilă întâlnire a ministrului Transporturilor cu operatorii portuari nemulţumiţi de administrarea Portului Constanţa. Amintim că Ramona Mănescu a discutat, săptămâna trecută, la Bucureşti, cu reprezentanţi ai organizaţiei patronale „Operatorul portuar” şi ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare, care au ridicat, printre altele, problema unui posibil nou transfer de acţiuni ale Portului Constanţa, de la Ministerul Transporturilor, la administraţia Mazăre, soluţie pe care aceştia nu o agreează sub nicio formă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii