Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată sondajul prezentat în BPN al PNL PNL şi PND, colaborare pentru parlamentare

ro

05 Oct, 2016 00:00 3515 Marime text


Partidul Naţional Liberal a anunţat că a încheiat un protocol de colaborare cu Partidul Naţional Democrat, formaţiune condusă de deputatul Daniel Fenechiu. PND are în prezent patru parlamentari, iar candidaţii naţional-democraţi ar putea primi locuri pe listele PNL. BPN al PNL a aprobat în unanimitate un protocol parlamentar şi politic cu PND, care constă în unirea forţelor în Parlament şi în teritoriu. Cele două formaţiuni politice îşi vor reuni forţele în Parlament prin unificarea grupurilor parlamentare, iar în teritoriu, printr-o colaborare între organizaţiile locale şi aleşii locali, acolo unde există.
 
Liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a precizat că „nu este vorba nici despre un protocol, nici de fuziune, nici de alianţă electorală, ci doar despre o colaborare prin care membrii PND vor susţine candidaţii PNL pe plan local”.

Sondaj - prezenţă la vot „catastrofală”, de doar 29%!

Un sondaj comandat de PNL şi realizat în perioada 17-24 septembrie, înainte ca Vasile Blaga să fie pus sub urmărire penală de DNA şi ulterior să demisioneze din fruntea partidului, arată că PSD se plasează la 38%, liberalii la 30% şi Uniunea Salvaţi România la 9%, în timp ce PMP nu atinge pragul electoral, potrivit unor surse politice. Sondajul indică însă o prezenţă la vot „catastrofală”, de 29%. 

Ce arată sondajul prezentat ieri în şedinţa Biroului Politic Naţional:

PSD - 38%
PNL - 30%
USR - 9%
ALDE - 5,5%
UDMR - 5%
PMP - 4%


Sondajul a fost realizat de Agenţia de Rating Politic, la comanda PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii