Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Florian, ţi s-a luat o piatră de pe inimă?! Matei Brătianu - „Nu mai candidez. M-am săturat să fiu părtaş la mizeriile din parlament!"

ro

14 Mar, 2012 03:02 1380 Marime text
Bratianu_Matei_Bratianu.jpgSăptămâna trecuta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat că parlamentarii PSD trebuie să se implice în campania electorală pentru locale, ca o condiţie pentru menţinerea candidaturilor în colegii la alegerile parlamentare. „Nu vom avea niciun candidat la alegerile parlamentare care nu se află în campanie la alegerile locale, care nu va fi alături de primari şi de consilieri", a precizat Ponta.

Parlamentarul PSD de Constanţa Matei Brătianu spune că îi ajunge experienţa parlamentară 2008 - 2012 şi nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat. „Povestea asta cu celebrele colegii uninominale este deja o mizerie la care nu mai vreau să fiu părtaş. Am fost odată, când nu eram în cunoştinţă de cauză. Acum refuz să mai repet o asemenea greşeală grosolană", spune deputatul care se pregăteşte să revină după alegerile parlamentare în viaţa sindicală. „Am 67 de ani împliniţi, pot să mă gândesc şi la pensie, însă mai am mandat până în 2015 la conducerea Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România şi după aceea mă voi retrage", a mai spus parlamentarul.

Localităţile arondate Colegiului nr. 7 sunt Valu lui Traian şi mai multe străzi din municipiul Constanţa, începând cu şoseaua Mangaliei, toată zona Anda - CET şi se termină în aleea Târnava - intrarea Retezat.

PDL sau Mişcarea Populară îl pregăteşte pe prim-vicepreşedintele democrat-liberal Constantin Florian pentru parlamentare pentru colegiul al cărui titular este deocamdată Matei Brătianu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii